Tamperelainen yritys tarjoaa jatkossa kaikille suomalaisille palvelumuotoilun perusteet ilmaiseksi

24.9.2018
Tampere
Julkaisuvapaa heti

Effisio Oy tarjoaa Palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen elementit -verkkokurssin kaikille suomalaisille ilmaiseksi 1.10.2018 alkaen. Vastaava sisältö maksaa usein yli tuhat euroa livekurssina tai konsultaationa.

Kaikkialla kerrotaan, että maailmassa on nyt nopea muutos käynnissä. Perusteollisuus vähenee Suomesta, ilmastonmuutos on vaatinut toimenpiteitä niin poliitikoilta kuin markkinoilta, automatisaatio ja tekoäly vie työpaikkoja, kansa vanhenee, digitalisaatio jyrää ja seuraava lama on ekonomistien ennusteiden mukaan nurkan takana.

– Suomi siirtyy korkean teknologian tuottamisesta korkean lisäarvon palveluiden synnyttämiseen. Palveluita ja asiakaskokemusta on erittäin vaikea kopioida. Palvelumuotoilu voi tarjota oikein käytettynä ratkaisuja tähän muutokseen. Siksi me halusimme tämän tehdä, Juho Liljeroos kommentoi.

– Palvelumuotoilu ei ole IT-firmojen, mainostoimistojen, konsulttien ja akateemikkojen yksinoikeus. Se kuuluu kaikille suomalaisille. Kyseessä on tärkeä asia suomalaisten yritysten menestymisen kannalta tulevaisuudessa, hän jatkaa.

Effisio pyrkii antamaan konkreettisia työkaluja suomalaisen yhteiskunnan muutoksen hallintaan. Effisio Oy on tamperelainen palvelumuotoilua ja asiakaskokemusta tuottava yritys.

Lisätietoja: juho.liljeroos@effisio.fi , 040 741 8498